PRISAR


SJØLVHUSHALD

Pris for overnatting er kr 300,- pr person/natt. Minstepris i forhold til 35 personer

 Da er sluttvask inkludert i prisen.


FULLPENSJON ELLER ANDRE LENGDER PÅ OPPHALDET

Ta kontakt for tilbud


Til disposisjon er da hovedbygget (kyrkja) med forsamlingsrom (med 130 stoler), spisesal for ca, 70 personer, med peis og sofagrupper. Storkjøkken som er godt utstyrt med bl.a. kombidamper som som gjer det enkelt å lage god mat for store grupper. Du kan f.eks. steike pizza i 10 høgder om gongen. I dette bygget er det og HC toalett m/dusj, 2 andre toalett, Sakresti med 2 sengeplassar, Aktivitetsrom med bordtennis, airhockey, sofagruppe og eit stort soverom med 6 sengplassar og sofagruppe. Vidare disponerar de internatet med 10 soverom og tilsammen 44 sengeplassar, 4 bad med dusj og wc og stort tørkerom. Er gruppa stor kan de og disponere leilighet/kontorgang. Leiligheten har 2 soverom med tilsammen 9 sengeplassar og stue, kjøkken og bad, mens det i kontorgangen (i tilknytning til leiligheten) er 1 rom med 2 senger og 1 rom med 2 sengeplasser(køye). Dei fleste sengene er køyesenger. Alle sengene er utstyrt med madrass, dyne og pute. Ta med laken, dyne- og putetrekk. Her får du romoversikt som visar antal senger/rom/bygg.

Totalt er det 64 sengeplassar fordelt på 16 rom. Vi har og ekstra madrasser og det er fleire rom som er store nok for det, dersom det gjer det lettare å få romkabalen til å gå opp.

 

Avbestillingsreglar


Meir enn 30 dager før ankomstdato: ingen gebyr. 15 - 30 dager før ankomstdato: må betale 50 % av forventa leige. (eller minstepris) Mindre enn 2 veker før ankomstdato: 67 % av forventa leige. Mindre enn 1 veke før ankomstdato: full betaling.

MERK COVID-19: Avbestilling som koronarelatert medfører ingen gebyr uavhengig av tidspunkt før ankomst.